Home >> Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

RK BASISSCHOOL DE TRIANGEL

Adres

Coniferensingel 20

PC/Plaats

2803 JH GOUDA

Telefoon

0182-530225

Email

directie.triangel@degroeiling.nl

Website

www.triangelgouda.nl

Onze school heet De Triangel en dat is de naam die in 1993 gegeven is aan de nieuwe school die voortgekomen is uit een samengaan van drie scholen in de wijk Bloemendaal. Van oorsprong waren dat twee rooms-katholieke- en één protestantschristelijke school.

Wij zijn een interconfessionele school, omdat we nadrukkelijk plaats willen bieden aan kinderen en ouders met zowel een roomskatholieke als een protestants-christelijke achtergrond.

Onze school maakt deel uit van De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs. De Groeiling vertegenwoordigt het katholiek onderwijs in tien gemeenten in en rond Gouda.

Nieuwe ouders
Als uw kind binnenkort 4 jaar wordt dan moet u op zoek naar een basisschool voor uw kind.
Maar waar gaat u op letten bij het zoeken naar een goede school voor uw kind. Dit is voor iedere ouder verschillend, maar de meeste ouders geven aan dat de sfeer die op de school hangt het belangrijkst is.

Daarom nodigen we u uit om een keer bij ons op school de sfeer te komen proeven. U kunt hiervoor met de directrice een afspraak maken. U krijgt voorafgaand aan dit bezoek de schoolgidsen van de school toegestuurd.

Dus aan alle zoekende ouders ..... Hopelijk snel tot ziens op de Triangel

Kaart