Home >> Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

CONSTANTIJNSCHOOL

Adres

Botter 2

PC/Plaats

3448 KA WOERDEN

Telefoon

0348-422567

Email

constantijn@spco.nl

Website

www.constantijnwoerden.nl

Wij maken gebruik van een mooi gebouw met ruime lokalen en sfeervolle werkplekken in de centrale hal. In onze visie is ieder kind uniek. Door goede begeleiding laten we talenten van ieder kind zo goed mogelijk tot ontwikkeling komen. Een belangrijk uitgangspunt in onze manier van werken is om iedere dag opnieuw met elkaar te beginnen!

Bij het laatste inspectiebezoek heeft de inspectie het onderwijs op onze school als GOED beoordeeld. In het rapport staat:

“Kenmerkend voor de school zijn de kwaliteit van de extra ondersteuning die aan leerlingen die dit nodig hebben wordt gegeven, het warme en stimulerende klimaat en de gezamenlijkheid en planmatigheid waarmee directie en team werken aan het continu verbeteren van het onderwijs. Bovendien betrekt de school nadrukkelijk ouders bij de schoolontwikkeling en werkt zij goed samen met partners rond de school om bij te dragen aan een doorgaande lijn voor leerlingen.”

Hier zijn wij heel blij mee én ook trots op!

Mocht u belangstelling hebben gekregen voor de manier waarop we werken dan bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. De deur staat altijd voor u open! U kunt hier onze nieuwsbrief bekijken en lezen over het laatste nieuws op school.

Kaart