Home >> Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

NIEKEE ROERMOND

Adres

Oranjelaan 300

PC/Plaats

6043 GL ROERMOND

Telefoon

0475-345800

Telefax

0475-345801

Email

info@niekee.nl

Website

www.niekee.nl

Niekée is geen traditionele school, maar een facilitair onderwijs- en activiteitencentrum voor het Mundium College, voor andere scholen en voor allerlei maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Ons uitgangspunt is leerlingen voor te bereiden op een leven lang leren. Daarom zal naast de verplichte examenstof, het leerproces centraal staan.

Niekée VMBO
Bij Niekée-vmbo ben je vanaf het eerste leerjaar minstens tien uur per week actief in onze werkplaatsen en laboratoria. Je gaat er aan de slag met allerlei vormen van techniek en bouwen, maar ook met robotica, 3D-printen, bakken, koken, schilderen, dans, toneel, muziek, virtual reality, verzorging, kapper, recreatie, moderne media, horeca, zorg…. Al vanaf het eerste leerjaar ga je heel afwisselend experimenteren, ontdekken, maken en uitproberen.

Agora VMBO / HAVO / VWO
Bij Agora (vmbo, havo, vwo) mag je vanaf dag één aan de slag met jouw interesses op zoek naar je talenten en ambities. Alles wat op de wereld het onderzoeken, ontwikkelen of maken waard is, mag jij als vertrekpunt gebruiken en onder leiding van je leraar mee aan de slag gaan. Vakken, toetsen, klassenroosters en huiswerk ingeruild voor challenges, samenwerken en coaching door leraren.

Kaart