Home >> Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

OBS DE WATERLELIE

Adres

Albert Verweijstraat 1

PC/Plaats

9673 BL WINSCHOTEN

Telefoon

0597-354404

Email

obsdewaterlelie@sooog.nl

Website

www.obsdewaterlelie.nl

Facebook

Bezoek onze Facebook Pagina

In de visie van de Waterlelie is onze school een plek waar de kinderen leren van en met elkaar. Waar zij respect hebben voor ieders mening of overtuiging. Waar verschillen tussen kinderen gekoesterd worden.

De Waterlelie is een openbare school en wij staan volledig achter de doelstellingen van het openbaar onderwijs. Bij ons wordt een ieder, ongeacht afkomst of levensbeschouwing, in zijn waarde gelaten, bestaat er tolerantie ten opzichte van andere meningen en wordt een ieder met respect tegemoet getreden. Onze belangrijkste opdracht is de kinderen een goede basis mee te geven voor hun toekomst.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan.en met plezier weer naar huis gaan. Met plezier naar school gaan is een voorwaarde om tot leren te komen. Vind je het leuk dan leer je vanzelf. Ook voor de ouders en de leerkrachten moet onze school een plek zijn waar ze graag komen en zich welkom voelen.

De Waterlelie is een school waar het plezier vanaf spat!

Het kind staat centraal op de Waterlelie. Ieder kind is uniek en wij proberen dan ook zoveel mogelijk aan te sluiten bij de talenten en kwaliteiten van ieder kind. De weg aan het begin van de schoolloopbaan ligt nog open en is niet vooraf bepaald. Samen met het kind en de ouders geven wij richting aan de route van het kind. Wat komen we tegen op het pad. Het is een groot avontuur die we samen met de ouders en het kind bewandelen.

De Waterlelie is een school die kinderen in hun kracht zet.

Kaart